Seminar yang WAJIB dihadiri oleh mereka yang mahu menjana “extra income” secara konsisten setiap bulan..

Ketahui Rahsia Bagaimana Students WR JANA PENDAPATAN 4-6 Angka Sebulan Secara Konsisten & KELUAR DARI MASALAH KEWANGAN. 100% Patuh Syariah!

BERITA BURUK UNTUK ANDA! Ini Adalah Kelas Kami Yang Terakhir Tahun Ini

(Ini bukan skim cepat kaya atau gimik marketing. Ini PROVEN RESULT)

TRADER PATUH SYARIAH AKAN DITUTUP JAM 11:59PM 23/8/2022 MALAM INI!

Days
Hours
Minutes
Seconds

26, 27 & 28 OGOS 2022

1st Day
9.00pm to 11.00pm

2nd Day
8.30am to 5.00pm

3rd Day
8.30am to 12.00pm

LIVE on ZOOM
(di Telefon/ Laptop anda)

DISCLAIMER:

Dagangan & pelaburan di dalam mana-mana produk kewangan, tidak terkecuali kontrak hadapan, ekuiti & bon melibatkan risiko tertentu dan wujudnya potensi kepada kerugian, tidak terhad kepada kerugian kewangan. Keputusan dagangan mungkin berlainan dan tiada jaminan terhadap mana-mana bentuk pulangan diberikan.

WR Trader Academy (disebut Akademi) HANYA menyediakan latihan & pembelajaran di dalam analisa teknikal dan analisa kewangan TETAPI tidak memberi nasihat pelaburan, tidak terhad kepada cadangan untuk pembelian & penjualan mana-mana produk kewangan di mana-mana pasaran kewangan.

Akademi TIDAK MENYEDIAKAN perkhidmatan pengurusan kewangan, tidak terhad kepada menerima deposit duit dari orang awam, melakukan dagangan untuk orang awam atau membantu orang awam di dalam dagangan – kesemua aktiviti dagangan dilakukan oleh orang awam tersebut. 

PELABURAN DAN DAGANGAN MEMPUNYAI RISIKO RUGI, TIDAK TERHAD KEPADA KERUGIAN KEWANGAN. INI BUKAN NASIHAT PELABURAN ATAU DAGANGAN, DAN WR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB DI ATAS SEBARANG BENTUK KERUGIAN.

KADAR PULANGAN DI DALAM FUTURES TRADING BERGANTUNG KEPADA RISIKO YANG DIAMBIL. SEMAKIN TINGGI POTENSI PULANGAN, SEMAKIN TINGGI RISIKO YANG BAKAL DITANGGUNG.

0
Pelajar yang telah berjaya WR bantu untuk jana pendapatan extra dengan trade FCPO sahaja.

Tuan SHAHIR AIMAN merupakan pelajar WR TRADER ACADEMY yang berjaya konsisten profit yang tinggi sehingga 6 angka dengan minimum kerugian yang sangat kecil dalam 9 bulan berturut-turut di dalam Market FCPO berbekal ilmu teknikal analisis dan money management yang proven yang diajar WR. Lihat result statement bulanan Shahir Aiman di bawah.

bulan pertama, November 2021

bulan kedua, Disember 2021

bulan ketiga, Januari 2022

bulan keempat, Februari 2022

bulan kelima, Mac 2022

bulan keenam, April 2022

bulan ketujuh, Mei 2022

bulan kelapan, Jun 2022

bulan kesembilan, Julai 2022 (RM 292,794 PROFIT!)

“Terima Kasih cikgu atas segala ilmu. Moga cikgu-cikgu semua dimurahkan rezeki di dunia dan akhirat, doakan kami dapat jadi jutawan dan dapat bantu ramai lagi orang.”

MUHAMMAD SHAHIR AIMAN BIN ALIAS-

DISCLAIMER: PELABURAN DAN DAGANGAN MEMPUNYAI RISIKO RUGI, TIDAK TERHAD KEPADA KERUGIAN KEWANGAN. INI BUKAN NASIHAT PELABURAN ATAU DAGANGAN, DAN WR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB DI ATAS SEBARANG BENTUK KERUGIAN. KADAR PULANGAN DI DALAM FUTURES TRADING BERGANTUNG KEPADA RISIKO YANG DIAMBIL. SEMAKIN TINGGI POTENSI PULANGAN, SEMAKIN TINGGI RISIKO YANG BAKAL DITANGGUNG.

Assalamualaikum dan hai,

Hidup dalam zaman sekarang memang mencabar. Ramai yang terpaksa mencari pendapatan tambahan untuk menyara hidup diri dan keluarga.

Berita buruknya, ekonomi negara di seluruh dunia semakin merosot dan tak nampak sinar harapan untuk pulih seperti dulu kala..

Pendek kata, keadaan gawat macam ini memerlukan kita lebih bekerja keras untuk perbaiki ekonomi diri dan keluarga. Tetapi..

Anda dah cuba macam-macam cara untuk jana “extra income” termasuk:

Saya faham perasaan anda. Saya pernah berada di tempat anda satu masa dahulu.

Kerja 9-5, kadang-kadang terpaksa balik lewat malam sebab nak OT. Struggle hidup di kawasan bandar. Cemburu dengan kejayaan rakan-rakan lain yang dah berjaya dapat kerjaya dan bisnes yang lebih bagus. Rasa ‘down’ bila bandingkan pencapaian diri dengan orang lain.

Sehinggalah pada satu masa, saya diperkenalkan dengan dunia trading Futures Crude Palm Oil.

Apa itu FCPO:

Sejak dari itu, pendapatan saya meningkat sehingga boleh capai untung 5-6 angka sebulan secara konsisten.

Saya dapat beli kereta idaman saya, dan bercuti di luar negara. 

Dapat bahagiakan ibu bapa dengan menghantar mereka sekeluarga menunaikan umrah.

Mungkin anda ada impian yang sama macam saya, atau lebih besar lagi dari itu.

Saya pun tak berniat nak simpan ilmu trading FCPO ini tersembunyi dari pengetahuan orang ramai.

Sebab itu, saya nak berkongsi dengan anda semua ilmu dan rahsia ini dalam satu program khas yang dipanggil..

TRADER PATUH SYARIAH AKAN DITUTUP JAM 11:59PM 23/8/2022 MALAM INI!

Days
Hours
Minutes
Seconds

AMARAN: SEMINAR INI KHAS UNTUK INDIVIDU YANG BERANI MENGAMBIL RISIKO SAHAJA. JIKA ANDA TAK BERANI UNTUK MENERIMA RISIKO KERUGIAN, JANGAN SESEKALI TERJUN KE DALAM DUNIA FUTURES  TRADING!

FCPO ni Patuh Syariah ke?

Ya, FCPO telah disahkan patuh syariah oleh barisan Panel Syariah Suruhanjaya Sekuriti!

Saya nak anda jimat! Jimat MASA.

Saya percaya anda tak ada masa nak spend 16 tahun belajar macam-macam teknik & gagal berkali-kali mcm saya.

Saya sangat berterima kasih pada sahabat & guru saya yg sanggup ajar saya daripada ZERO.

Kini tiba pula masa untuk saya berkongsi sedikit ilmu yang Allah beri.

Sebab itu saya mahu menjemput anda hadir ke seminar ini.

Beri peluang saya nak tunjukkan kepada anda teknik yang simple dan mudah untuk jana pendapatan dengan instrumen Futures walaupun semasa musim gawat ini.

Bagaimana Seminar Trader Patuh Syariah Online Akan Dikendalikan?

Seminar Trader Patuh Syariah ini akan dijalankan secara Live menerusi platform ZOOM Online. Anda boleh akses seminar secara Online menggunakan laptop, desktop, tablet atau smartphone di mana-mana sahaja.

Boleh gunakan fungsi chat’ untuk berinteraksi semasa seminar berlangsung dan bertanyakan soalan kepada penceramah. speaker.

MOCKUP-LAPTOP.png

(Informasi, maklumat & perkongsian daripada program/seminar ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia)

 Biar Saya Perkenalkan Siapa Sebenarnya Kami

6 Rahsia SULIT  Yang Akan Didedahkan Di Dalam…

1. BACK TO FUTURES NEWBIE KICKSTART.
Kami faham peserta seminar kami bukan hanya terdiri daripada mereka yang berpengalaman sahaja, malah ada juga peserta ‘newbie’ yang mungkin tiada basic tentang dunia trading.

Khas untuk peserta ‘newbie’, kami sediakan ekstra bonus kelas sebelum kita ke slot teknikal dengan ‘basic knowledge’ yang sama rata.

2. JOURNEY OF THE REAL TRADER.
Anda akan pelajari perjalanan sebagai seorang trader yang bakal tuan/puan hadapi apabila bergelar sebagai seorang trader.
Terdapat beberapa mindset trader yang penting untuk difahami di dalam slot ini. Mindset trader akan beri kesan sehingga 70% terhadap result trade anda.

3. TRADE WITH PURE HEART, PEACE MIND.
Pendedahan terhadap instrument yang 100% patuh syariah. Anda tak perlu lagi buang masa untuk mencari instrumen yang patuh syariah.

4. TURBO SCALPING TECHNIQUE.
Pelajari teknik yang ringkas untuk menjana profit di dalam masa yang singkat dengan menggunakan teknik rahsia WR#1.

5. FAST PROFIT INDICATOR
Pengenalan terhadap indikator/screener untuk memudahkan dan menjimatkan masa anda untuk mencari entry.

6. THE POWER OF BACKTEST
Ketahui rahsia trader kendalikan emosi, dapatkan keyakinan untuk konsiten sebagai ‘Pro – Trader’.

As seen on:

“Ya! Saya Nak Capai Semua Ini! Tapi Bunyinya Macam Too Good To Be True Je.. Betul Ke Ada Yang Dah Berjaya?

Dari trader ‘newbie’ sehinggalah trader yang dah ‘otai’, usahawan dan pekerja, semua dah berjaya jana pendapatan konsisten setiap bulan dengan FCPO trading:

“Sebelum ni akak tak boleh stand alone untuk trade sorang-sorang, tapi lepas dapat bimbingan dari WR, akak lagi suka trade sorang-sorang. Yang paling best akak dah boleh buat sampai 5 angka dan boleh support suami akak”

KAK DIANA, SURI RUMAH SEPENUH MASA-

“Alhamdulillah saya boleh konsisten jana RM3,000 – RM4,000 sebulan. Cukuplah untuk saya yang bekerja full-time sebagai engineer oil & gas

FAIZUL, JURUTERA OIL & GAS

“Alhamdulillah saya bersyukur sebab jumpa pasaran FCPO sampai boleh jana RM7,000 sebulan. Dulu trade saham tak pernah untung dalam tempoh yang singkat ni. Jadilah untuk tampung perbelanjaan lepas bersara saya”

ZAINAL, PESARA-

“Kalau umur berusia ada masalah untuk belajar, saya tak ada dekat sini, so far saya happy dengan pembelajaran bersama WR”

ABANG NOORAIN, PENGURUS OPERASI-

“Sebelum ini, business travel agency saya agak tenat masa PKP dan saya memang zero pasal saham (trading). Alhamdulillah, selepas berguru dengan team WR Trader Academy, saya dapat konsisten buat profit dengan teknik yang proven. Yang paling best, pengalaman pertama saya trade, kurang 5 minit saya dah berjaya buat keuntungan RM450..

KHALIDA, USAHAWAN BISNES TRAVEL-

Masih ragu-ragu? Lihat Sendiri Screenshot Bank Statement Keuntungan Bersih Bulanan & Harian Student WR Trader Academy..

DISCLAIMER: 

Hasil kejayaan peserta Rahsia Trader Futures adalah berlainan mengikut usaha setiap individu. WR Trader Academy HANYA menyediakan latihan dan BUKAN pengurusan kewangan. Ini BUKAN nasihat atau cadangan pelaburan atau dagangan. Pelaburan dan Dagangan mempunyai risiko rugi, WR tidak bertanggungjawab di atas sebarang bentuk kerugian. Material ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Apa Kata Mereka Yang Telah Hadir Ke Seminar Trader Patuh Syariah

<  slide kiri atau kanan  >

Previous
Next

DISCLAIMER: 

Hasil kejayaan peserta Rahsia Trader Futures adalah berlainan mengikut usaha setiap individu. WR Trader Academy HANYA menyediakan latihan dan BUKAN pengurusan kewangan. Ini BUKAN nasihat atau cadangan pelaburan atau dagangan. Pelaburan dan Dagangan mempunyai risiko rugi, WR tidak bertanggungjawab di atas sebarang bentuk kerugian. Material ini tidak disemak oleh Suruhanjaya Sekuriti Malaysia.

Jom Daftar Seminar Trader Patuh Syariah Sekarang!

MAKLUMAT SEMINAR:

26, 27 & 28 OGOS 2022

1st Day
9.00pm to 11.00pm

2nd Day
8.30am to 5.00pm

3rd Day
8.30am to 12.00pm

LIVE on ZOOM
(di Telefon/ Laptop anda)

Siapa Yang WAJIB Sertai Seminar Trader Patuh Syariah?

PERHATIAN: Seminar ini bukan untuk semua orang! Sila periksa syarat kelayakan anda dibawah:
 • PATUT SERTAI: Mencari proven method hasilkan extra income setiap bulan secara konsisten.
 • PATUT SERTAI: Baru nak belajar trading
 • PATUT SERTAI: Tak pernah ada pengalaman trading
 • PATUT SERTAIAnda yang consistent “Loss” dalam trading
 • PATUT SERTAI: Orang yang sanggup terima risiko kerugian di dalam Futures Trading.
 • TAK PATUT SERTAI: Nak cari jalan shortcut untuk cepat kaya secara tiba-tiba tanpa sebarang usaha.
 • TAK PATUT SERTAI: Anda yang ada duit banyak dan mengharapkan duit masuk tanpa belajar
 • TAK PATUT SERTAI: Trader berpengalaman yang mengharapkan teknik “holy grail” daripada kami
 • TAK PATUT SERTAI: Trader berpengalaman yang tak mahu belajar topik asas dalam trading
 • TAK PATUT SERTAI: Trader berpengalaman yang tak mahu rendahkan ego dalam dunia trading
 • TAK PATUT SERTAI: Anda yang ingin promosikan “IB” untuk peserta kami
 • TAK PATUT SERTAI: Trader yang tak sanggup untuk menerima risiko kerugian yang tinggi.

BONUS Istimewa Khas Untuk Peserta Pakej VIP

Saya berani jamin 6 BONUS ini tak pernah di beri di mana-mana seminar pelaburan lain.

BONUS #1: Software Futures Level 1 Indicator

– Mudahkan anda untuk mengetahui di mana uptrend/downtrend bermula

– Potensi menjana keuntungan 3-4 angka sebulan dengan mudah dengan

BONUS #2 : Video Step by Step Teknik WR#1

Teknik mudah tapi proven yang dapat membantu anda untuk mulakan trading futures pertama anda

BONUS #3: Futures Newbie Kickstart, 9.00 Malam – 11.00 Malam

Kelas intensif 120 minit khas untuk newbie. Anda akan diajar ilmu asas wajib yang anda perlu tahu.

BONUS #4: Sesi Khas Buka Akaun Futures Bersama IMA SAMSUDIN (FBR RHB)

Ikut step-by-step cara buka Akaun futures dengan betul bersama certified FBR RHB

BONUS #5: Template Rahsia Konsisten Profit

Template yang telah bantu ribuan student WR konsisten profit setiap bulan & berjaya elak kesilapan rugi ribuan ringgit semasa trading.

Total Bonus Worth RM 4,297

PERHATIAN !!!

Dapatkan Tiket ke Seminar  Trader Patuh Syariah Sekarang!

Dapatkan Tiket ke Seminar  Trader Patuh Syariah Sekarang!

26, 27 & 28 OGOS 2022

1st Day
9.00pm to 11.00pm

2nd Day
8.30am to 5.00pm

3rd Day
8.30am to 12.00pm

LIVE on ZOOM
(di Telefon/ Laptop anda)

TRADER PATUH SYARIAH AKAN DITUTUP JAM 11:59PM 23/8/2022 MALAM INI!

Pendaftaran Kini Dibuka!

TAWARAN AKAN TAMAT DALAM MASA..

Days
Hours
Minutes
Seconds

Harga Dari
RM4,494

VIP RM150

RM700

GENERAL RM97

 

Harga Akan Di Naikkan Selepas Tawaran Tamat

Isi Borang Di Bawah Untuk Daftar Sekarang
Pendaftaran Adalah Terhad

Sekiranya anda mengalami masalah untuk pendaftaran, sila hubungi:
Azrul: 019-441 9011
Afie: 012-557 0284

DISCLAIMER: 

Dagangan & pelaburan di dalam mana-mana produk kewangan, tidak terkecuali kontrak hadapan, ekuiti & bon melibatkan risiko tertentu dan wujudnya potensi kepada kerugian, tidak terhad kepada kerugian kewangan. Keputusan dagangan mungkin berlainan dan tiada jaminan terhadap mana-mana bentuk pulangan diberikan.

WR Trader Academy (disebut Akademi) HANYA menyediakan latihan & pembelajaran di dalam analisa teknikal dan analisa kewangan TETAPI tidak memberi nasihat pelaburan, tidak terhad kepada cadangan untuk pembelian & penjualan mana-mana produk kewangan di mana-mana pasaran kewangan.

Akademi TIDAK MENYEDIAKAN perkhidmatan pengurusan kewangan, tidak terhad kepada menerima deposit duit dari orang awam, melakukan dagangan untuk orang awam atau membantu orang awam di dalam dagangan – kesemua aktiviti dagangan dilakukan oleh orang awam tersebut. 

PELABURAN DAN DAGANGAN MEMPUNYAI RISIKO RUGI, TIDAK TERHAD KEPADA KERUGIAN KEWANGAN. INI BUKAN NASIHAT PELABURAN ATAU DAGANGAN, DAN WR TIDAK BERTANGGUNGJAWAB DI ATAS SEBARANG BENTUK KERUGIAN.

KADAR PULANGAN DI DALAM FUTURES TRADING BERGANTUNG KEPADA RISIKO YANG DIAMBIL. SEMAKIN TINGGI POTENSI PULANGAN, SEMAKIN TINGGI RISIKO YANG BAKAL DITANGGUNG.